Leuke koffietentjes Berlijn

Berlijn is het walhalla van leuke koffietentjes. Als je zoekt op internet kom je superveel zaakjes tegen die de moeite waard lijken te zijn. Zie je ook door de bomen de koffie niet meer? Wij bezochten er drie verspreid over de stad die we graag met je delen!

Distrikt Coffee
Distrikt Coffee bevindt zich in het centrum van Berlijn, vlakbij het monument van de Berlijnse muur. Wow, wat een mooie koffie en lekkere avocadotoast. Het banenbrood is ook echt een aanrader. En ook nog eens heel aardige bediening. Een relaxte, ongedwongen sfeer waar ook wat mensen aan het werk waren toen wij hier waren. Kortom: zeker een bezoekje waard!

Adres: Bergstraße 68, 10115 Berlin

What do you fancy love?
Ben je gek op bagels? Of op carrotcake? Ga dan echt even langs bij What do you fancy love?. Er zijn er twee, wij bezochten de vestiging die vlakbij de Kürfurstendamm zit. Een hele leuke wijk trouwens!

Wij aten hun signature guacemole bagel. Superlekker! Je kunt de bagels ook per halve bestellen, dus dan heb je ook als je alleen bent de mogelijkheid om er meerdere te proeven. De sapjes worden vers gemaakt en zijn ook erg lekker! Het publiek is superhip, gestyled etc. Dat zorgt dan weer voor een net andere sfeer als bijvoorbeeld Distrikt Koffie.

Adres: 68/69, Knesebeckstraße, 10623 Berlin

Daluma
Daluma bezochten we een paar jaar geleden ook. De chiazaadpudding is er zo lekker! En de koffie ook. En de sapjes. Oja, de avocadotoast ook. Haha. Wat eigenlijk niet? Zeker ook een plek om even te onthouden! Denk stiekem dat wij de volgende keer als we in Berlijn zijn hier weer even langsgaan.

Adres: Weinbergsweg 3, 10119 Berlin

Lekkere koffie in Berlijn
In Berlijn heb je echt superveel plekken waar je heerlijk koffie kunt drinken en gezond kan eten. Wij houden ervan! Vooral als je de hele tijd door de stad slentert is het heerlijk om even tot rust te komen met een goede cappuccino. In Berlijn geen gebrek daaraan 😉 We hopen dat we je met deze blog wat inspiratie hebben gegeven.

Nog tips voor leuke koffietentjes in Berlijn?
Heb je nog tips voor waar wij de volgende keer moeten zijn voor lekkere koffie in Berlijn? Laat het ons vooral even weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here