Leuke restaurants Berlijn

Als ik in Duitsland ben, heb ik altijd het idee dat ze daar een stuk verder zijn met gezond eten dan wij. En dan heb ik het niet over de curryworsten nee 😉 Maar over de biologische producten in de supermarkt, de vegan restaurantjes en sapbarren. Wij bezochten een paar restaurants die helemaal passen binnen de hippe eetcultuur van Berlijn en die we zeker kunnen aanraden! Lees dus snel verder voor onze tips over leuke restaurants in Berlijn.

Leuk restaurant Berlijn: House of small wonder
De eerste keer dat we hier kwamen was het restaurant gesloten vanwege een privéfeest. Maar natuurlijk, de aanhouder wint. Dus de volgende dag zijn we hier weer heengegaan. Ze hebben een menu met kleine snacks en hoofdgerechten en lekkere toetjes. Wij gingen voor een aantal snacks, een soort Japanse tapas. Op zich allemaal wel prima, maar niet het lekkerste eten dat ik ooit heb gegeten. De toetjes daarentegen vonden we wel echt goddelijk! Naar dit restaurant kom je dan ook voor de sfeer, het is er gezellig en de bediening is er erg goed. Volgende keer zou ik hier niet voor het avondeten komen, maar eerder voor een kop koffie met taartje in de middag.

Adres: Johannisstraße 20, 10117 Berlin


Leuk restaurant Berlijn: Gayaya
Toen House of small wonder dicht was, gingen we op zoek naar een ander plekje daar in de buurt. Het regende, dus erg ver wilden we niet lopen. We gingen toen eten bij Gayaya. Super gezond, heel betaalbaar en een relaxte sfeer. We aten er een lekkere vegan curry.

Adres: Reinhardtstraße 11, 10117 Berlin

Leuk restaurant om te lunchen: Salumeria Lamuri
Bezoek je de East side Gallery en heb je trek in pasta? Loop dan even om en ga lunchen bij Salumeria Lamuri. Heerlijk verse pasta’s in een heel gezellig Italiaans ogend zaakje. En ook hier weer hele aardige mensen die er werken en die je helpen met de juiste keuze voor de pasta maken. Ja, echt een aanrader!

Adres: Köpenicker Straße 183, 10997 Berlin

Leuke restaurants Berlijn
Salumeria Lamuri

Leuke restaurants Berlijn?
We waren in Berlijn zonder onze dochter Celina. Dat betekende dat we nu écht de tijd hadden om rustig uit eten te kunnen en allerlei leuke restaurants in Berlijn konden bezoeken. Dus dat hebben we dan ook heerlijk gedaan. Hopelijk hebben jullie iets aan onze tips! Heb je een tip voor ons voor de volgende keer als we in Berlijn zijn? Laat het ons vooral even weten! Lees ook onze tips voor leuke koffietentjes in Berlijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here