De mooiste stranden die wij tot nu toe gezien hebben

Stranden cocktail

Als er tijdmachines zouden bestaan, dan zouden wij ons met dit winterse weer zonder twijfelen laten transporteren naar een fijn strand. De mooiste stranden die wij tot nu toe gezien hebben liggen zonder twijfel op Aruba en Curacao. Ook Thailand had mooie stranden met warm water en prachtige vissen. Maar wat ons betreft winnen Aruba en Curacao het toch net. Lees in deze blog meer over de mooiste stranden waar wij ooit aan hebben gelegen en droom even weg tijdens deze grijze dagen.

Stranden op Curacao

Op Curacao heb je vooral heel veel baaien. Grote knip en Kleine knip zijn misschien het wel bekendste. Playa Porto Marie was onze favoriet. Zo mooi!

Grote Knip Curacao

Stranden op Aruba

Op Aruba heb je kilometerslange zandstranden waar je heerlijk overheen kunt wandelen. Deze stranden zijn misschien nog net iets mooier dan op Curacao. Maar dat verschil is niet zo groot en hangt waarschijnlijk ook af van je persoonlijke voorkeur: baai of lang zandstrand. Het contrast tussen het witte zand en het heldere, warme water. Wow, als we eraan terugdenken. Zo mooi, zo fijn!

Aruba stranden

24774_423122206069_2011491_n

Geweldig snorkelen!

Dat is zo leuk bij de stranden op Curacao en Aruba. Je kunt er geweldig snorkelen en ziet er de mooiste vissen. Ook hebben we een keer een zeester gezien en zie hieronder de zee-egel die we tegenkwamen. Wij durfden hem niet vast te pakken, maar een local gelukkig wel. Zo konden wij een mooie foto maken.

Zeester Curacao
Ook zagen we een aantal keer een halo, een kring om de zon. Een prachtig lichteffect! Deze zie je in Nederland ook weleens, maar onder een palmboom is het wel extra speciaal 🙂
24774_423122261069_4217514_n

Het mooiste strand waar jij ooit geweest bent?

Wat is het mooiste strand waar jij ooit bent geweest? Wij zijn heel benieuwd! Wie weet zetten wij die dan ook op onze bucketlist.

2 REACTIES

  1. Ah wat leuk!
    Ja Aruba is zo mooi om te zien. Het heeft zoveel prachtige stranden. Wij gaan er altijd met heel veel plezier naar toe.

    Dankjewel voor je compliment.

    Groet
    Eugene

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here