Over Backpackenopwieltjes

Op het reisblog Backpackenopwieltjes vind je blogs over van alles dat te maken heeft met reizen. Iedere week vind je hier nieuwe artikelen over mooie bestemmingen, grappige weetjes en coole dingen we de gedaan hebben op reis. Dus ga er even voor zitten en herbeleef samen met ons al onze reisavonturen.

Op dit reisblog komt onze gezamenlijke passie voor reizen samen

Onze eerste gezamenlijke verre reis ging naar Aruba en Curaçao. Het jaar erna tourden we langs de westkust van Amerika en daar raakten we steeds meer besmet met het reisvirus. Wat is er veel moois te ontdekken op de wereld en wat is het leuk om met verschillende culturen, gebruiken en talen in aanraking te komen! Dat en meer delen we graag met jullie op dit reisblog, zodat je er hopelijk inspiratie of handige tips uit kunt halen voor je komende reizen.

Favoriete bestemmingen

We hebben niet één favoriete bestemming of één gebied waar ons blog zich op richt. We vinden het juist leuk om veel verschillende plekken te zien. Uiteraard hebben we wel zo onze reisvoorkeuren; we voelen ons vooral thuis op plekken waar je veel verschillende dingen kunt doen. Waar je een goede mix hebt tussen natuur, cultuur en gezelligheid. Onze favoriete bestemmingen tot nu toe: de Verenigde Staten, Peru/Chili/Bolivia, Japan, Spanje, Italië en Berlijn. En als we niet in Amsterdam woonden, zouden we daar ook graag op vakantie gaan. Of zoals de dichter K. Schippers eens schreef: Ik wilde dat ik niet in Amsterdam woonde, dan ging ik erheen met vakantie.

Over Eugène & Lisette

Eugène is oprichter van en blogger bij Backpackenopwieltjes. Hij is een echte ICT-nerd, maar ziet er volgens Lisette niet zo uit. Zijn eerste werkervaring op het gebied van ICT deed hij op bij de toen superpopulaire website Hyves. Inmiddels werkt hij bij voedingsmiddelengigant Nestlé en drinkt dus de lekkerste Nespresso op kantoor. Met een moeder die afkomstig is van Curacao, heeft hij een speciale binding met de Carribean, waar hij ook een aantal maanden heeft gewoond.Lisette is oprichter van en blogger bij Backpackenopwieltjes. Ze werkt als adviseur online communicatie en dagvoorzitter/gespreksleider. Ze heeft een passie voor de Spaanse taal, krijgt energie van schrijven en wordt blij van nieuwe uitdagingen. Tijdens haar studie woonde ze in Peru en werd tijdens een aantal maanden reizen door Latijns-Amerika verliefd op deze regio.

Vragen?

Heb je vragen over onze blog? Of specifiek over een plek waar we geweest zijn en naar onze ervaringen daar? Dan kun je uiteraard altijd reageren op het artikel zelf of stuur ons een mail. Wij komen er dan snel bij je op terug.